08:09 / 20.08.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Split: Besplatno nauči strane jezike u KMS-u

-

-

Foto: - / -

Klub mladih Split u novu sezonu ulazi spektakularno, projektom "Svijet na dlanu – budućnost je u rukama mladih", kojem je cilj aktiviranje mladih na lokalnoj razini.
Ljeto je pri kraju, a u splitskom Klubu mladih (KMS) se sprema nova sezona! Imaš viška slobodnog vremena? Želiš naučiti novi strani jezik, a nemaš dovoljno love za teča? Nemaš problema, u KMS-u pare nisu problem – sve što trebaš napraviti je ispuniti obrazac i odabrati jezik koji želiš učiti! Pa di to ima? Samo u KMS-u!

Klub mladih Split u novu sezonu ulazi spektakularno, projektom "Svijet na dlanu – budućnost je u rukama mladih", kojem je cilj aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti  o društvenim problemima kroz besplatne tečajeve stranih jezika koje će držati inozemni studenti.

Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a nastao je u suradnji s partnerskim organizacijama AIESEC Split, Udrugom MoSt i Udrugom Domine.

Svi zainteresirani mogu učiti ruski, turski, talijanski, francuski, engleski ili španjolski i to potpuno besplatno! Iako se može prijaviti bilo tko, prednost u prijavama ipak imaju mladi od 15-30 godina.

Svi koji se žele prijaviti to mogu učiniti putem linka   https://goo.gl/forms/Ag3IXPkOFCpdGAKn2

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!