Splitske znamenitosti na maskicama za mobitele

01.08.2019.

15:48

Autor: Ivana Šilović/I.H./HRT

-

-

Foto: - / -

Sveti Duje i Grgur Ninski samo su neki od simbola Splita koje će turisti zahvaljući maskicama za mobitel ponjeti kući.
Vrijedni su bili i učenici splitske Turističko-ugostiteljske škole. Izradili su suvenir koji sigurno ima svoje mjesto u modernom svijetu - maskice za mobitele s motivima splitskih znamenitosti.

Sveti Duje i Grgur Ninski samo su neki od simbola Splita koje će turisti zahvaljući maskicama za mobitel ponjeti kući.

- Specifični su po tome što pričaju priču o Splitu, navode nekoliko lokacija Splita a ujedno su inovativne jer svijetel i to se mladima posebn odopada, kazala je Andrea Bilandžić iz Turističko-ugostiteljske škole iz Splita.

Radi se o projektu Ministarstva turizma koji su učenici splitske Turističko-ugostiteljske škole za čas pretvorili u odličnu ideju.

- Mi smo prošli sve faze  od dizajna ,o tome kakav će biti mjesec boje ,sve detalje do odlask u zagreb i gledal ismo kao prozvod nastaje, kazala je Karla Aničić iz Turističko-ugostiteljske škole iz Splita.

- U našoj školi postoji puno projekata puno putujemo  nije samo učenje nego i druge zamimljvosti. Na ovaj način stvaramo komunikacijau sa turistima i zapravo učimo kako će to zaista jednog dana biti, rekla je Laura Jelača iz Turističko-ugostiteljske škole iz Splita.

Nema sumlje bit će dobri turistički djelatnici , peku zanat baš onako kako treba svakodnevnom praksom. Marketing koji mladi itekako prepoznaju odradio je  influenser Luciano Plazibat.

- Pozvali su me, ja sam se rado odazvao, odaziv je dobar i dobra je stvar ova maskica, govori.

Ova splitska škola više je nego odličan primjer škole za život.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!