10:04 / 03.03.2020.

Autor: Regina Zubanović/DJH/HRT

Splitski studenti organiziraju besplatne pripreme za maturu

-

-

Foto: - / -

Pripreme će se održati od 07. ožujka do 18. travnja, u 18 termina u prostorijama PMF-a.
Studenti diplomskih i preddiplomskih studija Odjela za fiziku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu, a ujedno i članovi Fizikalnog društva Split - organiziraju pripreme za maturu iz fizike i matematike. Pripreme su za sve polaznike besplatne.

Pripreme će se održati od 07. ožujka do 18. travnja, u 18 termina u prostorijama PMF-a. Predavanja se sastoje od 2 dijela: teorijskog uvoda i rješavanja zadataka. Teorijskim uvodom će se obuhvatiti svi glavni pojmovi koje bi maturanti trebali znati prilikom polaganja mature, dok su zadaci prilagođeni zadacima s prošlih državnih matura.

Nastavne cjeline će se izvoditi 3 puta tjedno u 2 termina: ujutro i poslijepodne u trajanju od 2 školska sata, kako bi se prilagodili školskom rasporedu učenika koji će pohađati pripreme. Detaljan program je dostupan na web stranici Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem obrasca.

-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!