12:06 / 19.02.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Strane kulture, druženje uz ideje, psihologija i društvene igre u splitskom Klubu mladih

-

-

Foto: - / -

Klub mladih Split poziva na još jedan tjedan druženja. Najavljuju druženje uz ideje, psihologija i društvene igre!
Klub mladih Split poziva na još jedan tjedan druženja. Najavljuju druženje uz ideje, psihologija i društvene igre!

Danas, 20.2., u 18 sati Klub mladih Split u suradnji s CVIT Ukrajinsko kulturno društvo organizira Večer stranih kultura s temom Ukrajina! Pridružite im se u prostorima Kluba u gdje ćete moći doznati kako danas živi ova država, što ima zanimljivog za vidjeti, što jedu i kakvu glazbu slušaju Ukrajinci.

Sutra, 21.2., u 18.30 sati Klub mladih Split u suradnji s udrugom SplitMisli organizira Druženje uz ideje - Split misli! Pridružite im se u prostorima Kluba na malo intelektualnog razglabanja o svemu i svačemu: Valentinovu, najnovijem kolapsu burze, kriptovaluti, splitskoj smrdeži... you name it.

U petak, 23. veljače, u 18 sati pozvali su psihologa Zlatka Bajića u prostore Kluba da održi predavanje na temu Obitelj i djeca u 21. stoljeću. S obzirom da obitelj oduvijek ima snažan utjecaj na dijete i njegov razvoj, važno je da se roditelji znaju nositi sa svim izazovima današnjice.

Nakon predavanja, ostanite na još jednoj Večeri društvenih igara u Klubu! Već znate da je ulaz besplatan i otvoren za sve zainteresirane, očekujemo vas u što većem broju, pozivaju organizatori.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!