Studenti preuzeli ključeve grada Rijeke, tjedan ispunjen radionicama

31.05.2023.

13:27

Autor: HRT/IMS

Ključevi grada Rijeke

Ključevi grada Rijeke

Foto: HTV/IMS / HRT

Riječki studenti preuzeli su ključeve grada. Time je službeno počeo tradicionalni Student Day Festival. Riječ je o najvećem studentskom događaju u regiji koji se odvija na sveučilišnom kampusu u Trsatu te na prostoru nekadašnjeg kluba Tenk. 

Tjedan je ispunjen kulturnim, edukativnim, sportskim, zabavnim, glazbenim i znanstvenim sadržajima. Ulaz na sve aktivnosti je slobodan.

- Očekuju nas brojne radionice poput one o studentskim radnim pravima, ali i one zabavnog karaktera - paint and mine, paintball turnir. Sutra nas očekuje opća skupština SZ-a Sveučilišta u Rijeci, a u petak na kampusu predstavljanje studentskih udruga i organizacija, rekla je Lana Par, predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

- Dolazi nam Mimi Mercedes, Smokie Mrdeljano, Dupla šihta, Vojko V naravno. Onda imamo Urbana, imamo Nipple People pa je Vesna Pisarović hit svih brucošijada i Alen Vitasović, rekao je suorganizator Student Day Festivala, Alen Tibljaš.
Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!