Tabor Film Festival poziva volontere

07.06.2021.

12:05

Autor: Hina/V.M.

Volonteri Tabor film festivala

Volonteri Tabor film festivala

Foto: Tabor film festival / arhiv

Tabor Film Festival, međunarodni festival kratkometražnog filma, koji će se od 8. do 11. srpnja održati u dvorcu Velikom Taboru u Desiniću, pozvao je sve zainteresirane volontere da se priključe timu 19. festivalskog izdanja.

Detaljniji popis poslova, uvjeta prijave i povoljnosti za volontere zainteresirani mogu pročitati na ovdje, gdje je potrebno ispuniti formular i prijaviti se najkasnije do petka, 25. lipnja.


Za sve posjetitelje u online pretprodaju stavljene su dnevne i festivalske ulaznice, koje se po povoljnijim cijenama mogu nabaviti na ulaznice.hr/r/Tabor-film-festival.


Tabor Film Festival osnovan je 2003. s ciljem prikazivanja najboljih domaćih, europskih i svjetskih kratkometražnih filmova svih žanrova. Pokrenut je na inicijativu Građanske udruge za kulturu GOKUL koja ga je i organizirala do 18. festivalskog izdanja prošle godine nakon čega ga preuzima kreativna produkcija SABMARINE.


Sjedište Festivala od početka je bio dvorac Veliki Tabor u Desniću. Od 2008. do 2011. godine, zbog restauracijskih radova na dvorcu, Festival se privremeno održavao u gradu Zaboku.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!