19:09 / 18.09.2018.

Autor: T.V./HRT

Tiha knjiga za djecu

-

-

Foto: - / -

Ivona Čuturić mama je jedne prekrasne curice. Još odmalena imala je veliku želju raditi u životu nešto s ili za djecu. Druga ljubav bili su joj ekrani i tipkovnice.
Ivona Čuturić mama je jedne prekrasne curice. Još odmalena imala je veliku želju raditi u životu nešto s ili za djecu. Druga ljubav bili su joj ekrani i tipkovnice, za što se naposljetku ipak i opredijelila jer tu je bilo 'više kruha'.

Nakon par godina rada u struci, zasitila se ureda i ekrana i priznala sama sebi da joj to i nije baš 'dream job', koliko god perspektivan bio. Puno je razmišljala kako zarađivati za život, a pri tome raditi nešto kreativno i zanimljivo, plus, najbitnije, biti više doma sa svojom bebom. Kako je u to vrijeme istraživala sve na temu beba i djece, slučajno je naišla na pojam 'Quiet book' i ideja o tome ju je oduševila na prvu:

U reportaži iz emisije Kod nas doma upoznajte kreativnu Ivonu i njene originalne knjge za djecu:

Osim na Prvome programu Hrvatske televizije emisiju Kod nas doma možete pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!