Tin Puljić: Moraš biti dobar u svim područjima ako želiš pobijediti u debati

20.08.2019.

17:09

Autor: T.V./HRT

-

-

Foto: - / -

Zagrebački studenti Lovro Šprem i Tin Puljić pobijedili su na Europskom sveučilišnom debatnom prvenstvu održanom u Ateni, u kategoriji timova kojima je engleski drugi jezik.
Velik uspjeh zagrebačkih studenata - Lovro Šprem i Tin Puljić pobijedili su na Europskom sveučilišnom debatnom prvenstvu održanom u Ateni, u kategoriji timova kojima je engleski drugi jezik.

- Nama uvijek nekako najviše leže međunarodni odnosi, ekonomija, jer Lovro studira ekonomiju, ja sam na politologiji, ali doslovno može bilo šta doći i zahtijeva da se spremamo za sve, da čitamo tijekom godine, da znamo koji su trendovi u bilo kojem području i tako dalje, objašnjava tajnu njihovog uspjeha Tin.

Na Europskom sveučilišnom debatnom prvenstvu u Ateni sudjelovalo je više od 200 ekipa iz cijele Europe, a neke od njih predstavljale su prestižna sveučilišta.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!