18:11 / 15.01.2018.

Autor: Andrijana Gregur/M.Š.

U Maslačku opet odzvanja dječji smijeh

-

-

Foto: - / -

U Đurđevcu je otvoren preuređeni Dječji vrtić Maslačak. Nakon gotovo pola godine, koliko su radovi trajali, mališani su se vratili u svoje prostore.
U Đurđevcu je otvoren preuređeni Dječji vrtić Maslačak. Mališani su za vrijeme trajanja 3 milijuna kuna vrijednih radova boravili u osnovnoj školi. Nakon gotovo pola godine, koliko su radovi trajali, ponovno su se vratili u svoje prostore.
Mališani u Đurđevcu opet su u svojem vrtiću. Unutarnji je prostor u potpunosti preuređen. Dobili su podno grijanje, novi namještaj i smještaj primjeren za njihov uzrast. Raduju se mališani, pa su svoje osjećaje prenijeli pjesmom na prigodnoj priredbi u povodu useljenja. Većinu novca za obnovu ovog jedinog vrtića u Đurđevcu u kojem je 11 vrtićkih skupina osigurao je Grad Đurđevac koji i subvencionira smještaj za 240 vrtićaraca pa roditelji ne moraju plaćati ekonomsku cijenu već samo 500 kn na mjesec.
Na vrtiću je već promijenjeno i krovište, uređeno je potkrovlje, uloženo je i u solarni sustav za grijanje vode.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!