16:33 / 07.01.2019.

Autor: Danijela Bratić-Herceg/HRT

U školi klizanja krate zimske praznike

-

-

Foto: - / -

Vjerojatno jedna od najposjećenijih zimskih atrakcija klizalište je na varaždinskom Starom gradu.
Vjerojatno jedna od najposjećenijih zimskih atrakcija klizalište je na varaždinskom Starom gradu. Osim zabave i rekreacije, nudi i kvalitetno provođenje vremena malim Varaždincima. Njih više od 200 ove su godine polaznici škole klizanja. 

Iako je tek 8 i 30 ujutro, varaždinsko klizalište daleko je od uspavanog. Brojna djeca upravo u školi klizanja krate zimske praznike.

Dorian već dobro kliže, no u školi klizanja treći je put. Usavršava vještinu. Baš kao i Sofija i Fran i mnogi njihovi prijatelji.

Zanimanje za školu klizanja svake godine sve je veće. Ove godine 200-tinjak djece podijeljeno je u čak 16 skupina. Prijepodne treniraju školarci, poslijepodne vrtićarci.

Usto što se lako uči, klizanje ima brojne prednosti. Jedna od njih je boravak na svježem zraku.

Djeluje i kao mentalni fitness koji oslobađa od stresa i jača samopuzdanje. Srećom, za rekreativno bavljenje klizanjem nema dobne granice, pa bi nabolje bilo iskoristiti ove zimske dane i upustiti se u zabavnu avanturu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!