21:06 / 05.10.2020.

Autor: Kod nas doma/HRT

Uspješan poduzetnik a 17 mu je godina tek

-

-

Foto: - / -

Najveći mu je cilj, kaže - da se svaki dan probudi bez onog osjećaja - ajoj, moram sad nešto, nego kao - yes, idem to odraditi!
Upoznajte Leona Gregurića. Mladi Zagrepčanin vlasnik je firme koja se bavi 3D printom. Marketing, prodaja, dobit, poslovanje - pojmovi su ovo o kojima brine na dnevnoj bazi, što je dosta neuobičajeno ako vam kažemo kako Leon ima samo 17 godina, a firmu je osnovao prije čak tri.

- Živim svoj san iz razloga što sam još iz osnovne škole imao veliku želju u srednjoj školi imati svoj neki biznis putem kojeg bih si zaradio. I evo, sad mi se to, ja bih rekao i ostvarilo pa eto - ne mogu ništa više poželjeti osim toga - kaže Leon.

Izreka kaže kako iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, a mi bismo nadodali kako iza svakog uspješnog djeteta stoje podržavajući roditelji, koji svojom ljubavlju i pažnjom mogu stvoriti čudo od čovjeka. Ovaj put čudo je poduzetnički genije sa zagrebačke Šalate.

Svoju budućnost ovaj marljivi 17-godišnjak vidi, narano u poduzetništvu. Najveći mu je cilj, kaže - da se svaki dan probudi bez onog osjećaja - ajoj, moram sad nešto, nego kao - yes, idem to odraditi!

- Želim se tako osjećati svaki dan, a ne živjeti za vikend - poručuje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!