17:14 / 28.09.2018.

Autor: E.L.S./M.M.P./HRT

Za svakog po nešto na Sajmu mogućnosti u Trogiru

-

-

Foto: - / -

Na sajmu su predstavljeni sportski klubovi, kulturno umjetnička društva, volonterske udruge, crveni križ, vatrogasci, sve da djeca nađu neku aktivnost i maknu se od interneta.
Na trogirskoj Rivi treću godinu zaredom, zanimljiva događanja nastala u suradnji policije i osnovne škole. Riječ je o preventivnom projektu policije "Sajam mogućnosti" i školskom projektu "Moš ća oš".

Cilj projekta, održan jučer u Trogiru - djecu i mlade upoznati i motivirati da se uključe u razne sportske, volonterske, kulturno-umjetničke udruge. Veliko zanimanje izazvala je policijska oprema i tehnika.

U okviru Sajma mogućnosti predstavljena je policijska oprema i tehnika. Trogir, kao i svaki drugi turistički grad, ljeti udvostruči broj stanovnika, no sigurnost je uvijek na prvom mjestu.

Trogir je siguran grad, ali i grad brojnih mogućnosti, što je još jednom na sajmu" Moš ča oš" predstavljeno na rivi. Na sajmu su predstavljeni sportski klubovi, kulturno umjetnička društva, volonterske udruge, crveni križ, vatrogasci, sve da djeca nađu neku aktivnost i maknu se od interneta.

Najveće oduševljenje izazvao je prelet akrobatske grupe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva Krila oluje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!