19:22 / 08.01.2018.

Autor: DJH/M.Š.

Zimski Rockland na zagrebačkom Ribnjaku

Foto: Rock Akademija

Foto: Rock Akademija

Foto: - / -

Tijekom zimskih praznika Rock Akademija organizira besplatne radionice sviranja i pjevanja za sve uzraste – Zimski Rockland.
Tijekom zimskih praznika Rock Akademija organizira besplatne radionice sviranja i pjevanja za sve uzraste – Zimski Rockland.
Tijekom zimskih praznika, od 8. do 11. siječnja, na adresi Ribnjak 1 održat će se jednokratne besplatne radionice za sve zainteresirane neovisno o dobi i predznanju. U ponudi su radionice bubnjeva, gitare, pjevanja, klavijatura, trube, saksofona, trombona i skladanja. Sve radionice podijeljene su prema težini i vrsti programa na početne i napredne, a broj mjesta na pojedinoj radionici je ograničen. Voditelji radionica iskusni su glazbenici i nastavnici Rock akademije. Više informacija potražite na stranicama Akademija www.rock-akademija.hr . Osim besplatnih predavanja, zainteresirani kandidati mogu upisati i kratak uvodni tečaj u trajanju od 3 ili 5 sati pojedinačne nastave.

Rock akademija djeluje već 25 godina i provodi programe osnovne i srednje glazbene škole za popularnu i jazz glazbu te organizira tečajeve pjevanja i sviranja za sve uzraste. Rock akademiju su završili mnogi poznati mladi glazbenici, kao npr. Sara Renar, dobitnica Porina ili Kim Verson.
Kako se predavači i polaznici snalaze na Zimskom Rocklandu provjerila je ekipa Dobrog jutra.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!