16:55 / 24.10.2018.

Autor: T.V./HRT

'Žive knjige' u Školi za primijenjenu umjetnost i dizajn

-

-

Foto: - / -

"Živa knjižnica" neformalna je metoda informiranja, u ovom slučaju o mobilnosti. Osobe koje imaju zanimljiva životna iskustva u razgovoru ih prenose zainteresiranima.
Listopad je posvećen promoviranju mobilnosti kod mladih. U sklopu europske kampanje "Time to move", učenicima Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn stigle su "žive knjige".

Tijekom "Žive knjižnice", učenici su se informirali o uključivanju u programe međunarodne mobilnosti u sklopu Erasmus+ programa s ciljem stručnog usavršavanja, rada i volontiranja u inozemstvu. "Žive knjige" usko su tematski bile vezane uz: Europsku volontersku službu, Studentsku razmjenu - Erasmus+, Erasmus stručnu praksu u Španjolskoj, Život i rad u SAD-u, volontiranje u ljetnim kampovima i putovanje Europom. Suradnici u manifestaciji su Udruga Argonauta iz Murtera i ESN Zadar, izvijestili su iz Info centra za mlade Zadar.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!