Barbara Slade Jagodić o potpomognutoj oplodnji: Neki predstavljaju kao da je vrlo lako postati majka s 40

21.11.2021.

12:04

Autor: Kod nas doma/HTV

Barbara Slade Jagodić

Barbara Slade Jagodić

Foto: Kod nas doma / HRT

Barbara Slade Jagodić dugo je željela dijete. Morala je proći svakakve muke kako bi postala majka u četrdesetoj. Kruna svega je 2,5-godišnja djevojčica Mina.

- Kad sam krenula u sve to mislila sam "zašto meni?" - komentirala je za HTV-ovu emisiju Kod nas doma, otkrivši kako je prije Mine imala sedam neuspjelih pokušaja potpomognute oplodnje.


Smatra da se o tom ponekad dugotrajnom i mukotrpnom procesu premalo priča u javnosti. Nakon što je svoju priču počela dijeliti na Instagramu i u kolumnama, javile su joj se brojne žene koje su prošle slično.


- U tim ordinacijama viđala sam jako puno javnih osoba i one sada predstavljaju kao da je vrlo lako postati majka s 40. Nekako se bojim da svi zajedno stvaramo lažnu sliku da je to tako lako. I onda gledaš sve te živote koji su nekako savršeni i svi "u sekundi" dobiju dijete, a samo ti ne. I onda te to baca u nekakvu depresiju, kaže, ali zaključuje kako ju je cijeli proces naučio strpljenju.


Pogledajte razgovor:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!