09:28 / 01.04.2021.

Autor: Hina/A.P.C.

Blagdanski riblji meni za Siščane i Petrinjce

Ilustracija, Riba

Ilustracija, Riba

Foto: Dusko Jaramaz / PIXSELL

U znak solidarnosti sa stradalima u potresu, na Veliki petak, 2. travnja, 22 ugostitelja, članova Obrtničke komore Splitsko dalmatinske županije, pripremat će blagdanske riblje obroke za građane u Sisku i Petrinji.


U Sisku će se blagdanski obroci pripremati na platou uz zgradu Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije, u prolazu Grame, a u Petrinji u Kontejnerskom naselju Sajmište.


Kako najavljuju gosti iz Dalmacije, ukupno će građanima biti podijeljeno oko 3000 porcija ribljeg menija, a podjela počinje u 12 sati. 


Svjesni i dalje teškog stanja, a u želji da daju dodatan doprinos, dalmatinski su obrtnici organizirali humanitarnu akciju uoči velikog vjerskog blagdana.  

Već u prvim danima iza razornog potresa, članovi Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije pohrlili su u pomoć - ne samo svojim kolegama obrtnicima - već i drugim stradalim građanima.


 Volontirali su rame uz rame s lokalnim obrtnicima i pomagali u hitnim sanacijama posljedica potresa te kuhali za potrebite u suradnji s Udruženjem obrtnika Sisak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!