11:28 / 25.12.2020.

Autor: Regina Zubanović/I.B./DJH/HRT

Prezimendan, imendan i rođendan Stipe Božića

-

-

Foto: - / -

Stipe Božić, naš bivši kolega, svjetski poznati alpinist, roni, piše, stvara filmove. Nema razloga zbog kojeg ga ne bismo pozvali u emisiju, ali danas je poseban povod.
Stipe Božić, naš bivši kolega, svjetski poznati alpinist, roni, piše, stvara filmove. Nema razloga zbog kojeg ga ne bismo pozvali u emisiju jer uistinu budu i zanimljive priče i zanimljivi razgovori, ali danas je bio poseban razlog. Stipe Božić danas ima prezimendan, a sutra na Svetog Stjepana imendan i rođendan. Fešta je velika.

- Evo prošle smo godine tu, otprilike na istom mjestu, na Svetog Stjepana ili Stipana se također našli u Dobro jutro Hrvatska. I onda smo govorili kako je meni najprije prezimendan, a onda imendan i rođendan. I to j eprilika za biti kod kuće, za biti sa svojima, družiti se. Pogotovo u ovom vremenu kada je ono preporučljivo da se ne izlazi puno, da se ne miješa s drugim ljudima. Eto pa svaka neka nevolja ima i neku svoju prednost, istaknuo je.

- Vera, supruga, je naravno ispekla kolač, jučer je bio bakalar i tako. Mlađa Iva je kod kuće, Maja, nažalost, nije tu nego je u Grčkoj. A sutra idemo na selo, tamo u mjesto gdje sam se ja rodio, u Zavojane da bih nešto pokušao baš na rodnoj kući završiti. Tako će biti, ajmo reći, povratak u prošlost, rekao je.

Poželio je svima sretan Božić.

- Budite sa svojima, iskoristite ovo vrijeme koje je zatvoreno da se još više družite i mislite da je sutra sveti Stjepan prvomučenik, poručio je.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!