16:24 / 08.03.2021.

Autor: Regionalni dnevnik/IMS/HRT

Mihaela Faifer je 'Splitski cvit'

Splitski cvit

Splitski cvit

Foto: Ivana Šilović / Regionalni dnevnik/IMS/HRT

9. Splitski cvit, vrijedna nagrada kojom se promoviraju vrijedne i uspješne žene, odlazi glavnoj medicinskoj sestri Respiratornog centra KBC- a Split, gospođi Mihaeli Faifer.

Mihaela Pfaifer

Mihaela Pfaifer

Foto: Ivana Šilović / Regionalni dnevnik/IMS/HRT

Medicinska sestra splitskoga KBC-a Mihaela Pfaifer odradila je jednu od najtežih godina u karijeri.Voditi covid odjel, traži strpljenje, predanost i stručnost.

- Samim tim što ova nagrada ima jednu težinu hvala svima ,ali ovo je nagrda za sve nas koji smo radili i mislim da ih ja danas samo zastupam, govori Mihaela Pfajfer, glavna sestra Respiracijsko-intenzivističkog centra KBC-a Split

- Mihaela je divna i predana po cijeli dan u bolnici i dobila je što je zaslužila, prof.dr.sc. Julije Meštrović, ravnatelj KBC-a Split.

Ništa manje zanimljive, posebne i prepoznate po svom radu nisu ni ostale latice splitskoga cvita.

Već 9 godina samozatajne žene javnosti predstavlja Milena Mratinić.

A među ovogodišnjim jednakim laticama bile su i Miranda Barac, Ana Marija Botteri, Boba Đuderija, Jasna Malec Utrobičić i Ivana Pločkinić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!