Dođite po svoju blagdansku fotografiju i pomozite malenom Matiji

06.12.2022.

07:00

Autor: Ivana Brailo Drnas/Regionalni dnevnik/HRT/IMS/R.S.

Humanitarno fotografiranje

Humanitarno fotografiranje

Foto: HTV / HRT

Humanitarnoj akciji Osmijeh za osmijeh i ove se godine odazvao velik broj Dubrovčana. U prigodno uređenom foto kutku u Župi dubrovačkoj tijekom vikenda su imali priliku dobiti profesionalne blagdanske fotografije, a zauzvrat i napraviti dobro djelo.


Vrijedna ekipa organizatora, fotografa, zabavljača i šminkera i ove je godine pomno osmislila program i blagdansku scenografiju za obiteljsko fotografiranje.


- Riječ je o foto kutku gdje se obitelji sa svojim psima i djecom mogu naručiti na fotografiranje. U našem predivnom božićnom foto kutku ove godine tema je začarana šuma, za HRT Regionalni dnevnik rekla je Željka Milić, organizatorica akcije Osmijeh za osmijeh.

Galerija
Humanitarna akcija za Matiju, Foto: HTV/HRT
Humanitarna akcija za Matiju, Foto: HRT/HTVHumanitarna akcija za Matiju, Foto: HTV/HRT

Akcija je humanitarnog značaja. Ovogodišnji je cilj poduprijeti trogodišnjeg Matiju, koji se bori sa spinalnom mišićnom atrofijom, terapije su mu već znatno pomogle, ali brojni izazovi tek mu predstoje.


- Zahvalna sam na ovoj akciji jako puno. Puno nam pomaže, mislim, njegove terapije koštaju, fizikalne, sve se to plaća, u bolnici baš i nismo za vježbe, a ovo sve treba platiti, istaknula je Ivana Kristović, Matijina majka.


Ključ dobre fotografije je, među ostalim i dobra zabava, a u ovoj začaranoj šumi toga ne nedostaje.


- Da podržimo ovu humanitarnu akciju i naravno da imamo jednu lijepu obiteljsku fotografiju, rekla je jedna od sudionica humanitarne akcije.


U sklopu akcije održala se i kulinarska večer, glazbeni nastupi, posjet Djeda Božićnjaka. Volonteri su imali pune ruke posla, no Matijin osmijeh za njih je najbolja nagrada.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!