Zagorje stiglo na riječko Korzo

26.08.2022.

15:34

Autor: T.V./Regionalni dnevnik/Radio Rijeka/HRT

Manifestacija 100 % zagorsko na riječkom Korzu

Manifestacija 100 % zagorsko na riječkom Korzu

Foto: Goran Kovacic / PIXSELL

Na riječkom Korzu danas i sutra održava se manifestacija "100% zagorsko", koju već devetu godinu organizira Krapinsko-zagorska županija. Izloženi su poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni i ekološki način te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije.

Predstavlja ih 51 poljoprivredni proizvođač, uz obrtnike, tvrtke, toplice, agroturizme, hotele te restorane i kulturne ustanove. U ponudi su tako bučino ulje, med, medenjaci, zagorski mlinci, povrće, voće, rakije i likeri, sir, sokovi i voćna vina, suhomesnati proizvodi, kao i licitari i tradicijske igračke koji se nalaze pod zaštitom UNESCO-a.

Organizirane su i cjelodnevne animacije za posjetitelje, poput prezentacije života krapinskih neandertalaca, uz popratni glazbeni program. Manifestaciju možete posjetiti ovog petka do 22 sata te sutra, u subotu, od 8 do 15 sati.

U sklopu manifestacije bit će organizirane cjelodnevne animacije za posjetitelje, poput prezentacije života krapinskih neandertalaca (fotografiranje, animacija djece i odraslih) te popratni glazbeni program (Črleni lajbeki i Hands&Voice).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!