08:08 / 29.02.2020.

Autor: HRT

Aktivna Hrvatska u Areni Zagreb

-

-

Foto: - / -

2020. godina je u kojoj ćemo posebnu pažnju posvetiti mladim ljudima. Statistike su u ovim dobnim skupinama porazne i naš ih je zadatak mijenjati na bolje.
Najveća hrvatska sportska Arena po prvi će puta danas ugostiti više od 400 prijavljenih vježbača tijekom prvog treninga osme sezone Aktivne Hrvatske. Bit će to i najveće dvoransko vježbanje ikad održano u Hrvatskoj.

Aktivna Hrvatska vodeći je hrvatski sportsko-edukativni projekt koji je počeo 2013. godine. Čak 35 tisuća ljudi aktivirano je kroz sedam sezona u kojima su istkanuti hrvatski stručnjaci diljem zemlje educirali građane o važnosti redovne tjelesne aktivnosti te zdravih životnih navika.

Vodeći hrvatski stručnjaci dolaze u brojne gradove na zajedničke treninge i edukacije, medijskim istupima šaljemo poruke i savjete kako biti zdraviji i u dobroj tjelesnoj formi.

2020. godina je u kojoj će se posebnu pažnju posvetiti mladim ljudima. Statistike su u ovim dobnim skupinama porazne i naš ih je zadatak mijenjati na bolje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!