Belomanastirsko kupalište obogatilo turističku ponudu Baranje

16.07.2021.

07:00

Autor: Regionalni dnevnik/HRT/I.B

Kupalište

Kupalište

Foto: HTV / HRT

Grad Beli Manastir može se pohvaliti najmodernijim kupalištem u Osječko-baranjskoj županiji koje ima 3 bazena.

- Prvi je rekreacijski ili plivački, zatim atrakcijski koji nudi žuboreće plaže, podvodnu masažu, vodopade i tobogane i mali dječji bazen koji isto ima tobogančić, objašnjava tajnik Zajednice športskih udruga Belog Manastira Zlatko Novak.

Tu su i dodatni sadržaji poput mini golfa, odbojke na pijesku, badmintona, uređen okoliš s mnogo zelenila i hlada te gastronomska ponuda. Sve to privlači brojne posjetitelje.

I cijene ulaznica su prihvatljive, a posebne pogodnosti imaju Belomanastirci.

- Gradski bazeni su besplatni za svu djecu do 8. razreda s područja grada i prigradskih naselja, za srednjoškolce i studente cijena je 200 kuna, za odrasle 300 kuna, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Belog Manastira Goran Hes.

Novi bazeni obogatili su turističku ponudu grada Belog Manastira, ali i cijele Baranje.

- Jako puno znači za dodatnu ponudu u Baranji, za sve goste koji dolaze, imaju opciju preko samog ljeta ukoliko smještajni kapacitet nema bazene imaju u Belom Manastiru i u Kneževim Vinogradima sređene bazene, pogotovo ovi u Belom Manastiru su zadnji krik mode, objašnjava direktor TZ Baranje Matej Perkušić.

Belomanastirsko kupalište otvoreno je svakim danom od 10 do 20 sati, a svake druge subote posjetitelji mogu uživati u noćnom kupanju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!