Bundevijada u Vrbovskom

09.10.2018.

13:15

Autor: E.L.S./HRT

-

-

Foto: - / -

Događaj će se odvijati u Sportskoj dvorani Vrbovsko, dok će vanjski dio sa šatorom biti rezerviran za ugostiteljsku ponudu i zabavu s živom glazbom.
Ovoga vikenda, 13. i 14. listopada u Vrbovskom će se održati tradicionalna XIV. Bundevijada - izložba autohtono uzgojene hrane i običaja Gorskog kotara.

Posjetitelje očekuje bogat kulturno-umjetnički program kao i brojni izlagači autohtono uzgojene hrane. Moći će uživati u brojnim degustacijama, uprizorenjima običaja i baštine, natjecanju u izboru za najtežu, najmanju i najinteresantniju bundevu te naj jelo ili slasticu.

Događaj će se odvijati u Sportskoj dvorani Vrbovsko, dok će vanjski dio sa šatorom biti rezerviran za ugostiteljsku ponudu i zabavu s živom glazbom.

Održat će se i zanimljiva modna revija, a ljubitelji limene glazbe moći će uživati u reviji puhačkih orkestara pod nazivom "Glazbena bundeva". U subotu i nedjelju održat će se i "cooking show".

Više o Bundevijade ispričali su u emisiji Dobro jutro, Hrvatska Tatjana Kušić, direktorica Turističke zajednice Grada Vrbovskog, Nikolina Osojnički, direktorica tvrtke Komunalac, Marija Kumić, predsjednica Udruge žena Senjsko, Vrbovsko, Franka Glad, članica Udruge žena Senjsko, Vrbovsko, Nada Hasan, predsjednica KUD-a Frankopan, Severin na Kupi i Dragica Tkalčević, članica KUD-a Frankopan, Severin na Kupi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!