15:42 / 10.01.2019.

Autor: Morana Kasapović/I.H./HRT

David Skoko: 'Ja sam razuzdani motorista, ja sam egoista'

-

-

Foto: - / -

To što je ribarev sin odredilo ga je i u kuhanju. Namirnicu želi iskoristiti maksimalno, pa onda priprema i pržene riblje kosti, srce tune ili jetru morskog psa. Bere i biljke koje rastu u njegovoj okolini. Ali voli on i motore, teretanu, tetovaže.
Nije baš odmah znao što želi biti u životu, čime bi se bavio. Malo se tražio. Ali sve je zapravo vodilo onomu što je danas. Još kao dijete volio je noževe i bio vješt u čišćenju ribe.

A imao je na čemu i vježbati, jer otac mu je ribar. Majka kreativka u svemu što je radila, pa tako i kuhanju. Roditelji su otvorili konobu, i što je drugo David Skoko mogao postati nego kuhar. Ali kakav? Vrhunski!

To što je ribarev sin odredilo ga je i u kuhanju. Namirnicu želi iskoristiti maksimalno, pa onda priprema i pržene riblje kosti, srce tune ili jetru morskog psa. Bere i biljke koje rastu u njegovoj okolini. Ali voli on i motore, teretanu, tetovaže. I ništa od toga nije slučajno.

Morani Kasapović je otkrio - kakav je zapravo!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!