Dogovoren projekt "Nisi sama ideš s nama"

14.03.2018.

11:38

Autor: E.L.S./HRT

default error photo
Ponosni smo što su naši članovi dobili povjerenje te što smo prepoznati kao pouzdani i sigurni partneri, izjavio je Jozo Kovačević, predsjednik udruge Radio Taksi Zageb.
Sve je spremno za projekt „Nisi sama – ideš s nama!“, pilot projekt besplatnog taksi prijevoza žena oboljelih od malignih bolesti na kemoterapiju.

Suradnju su dogovorili Ivana Kalogjera, predsjednica udruge Nismo same i Jozo Kovačević, predsjednik udruge Radio Taksi Zagreb, a novac za realizaciju projekta Udruga je osigurala putem natječaja Zaklade Adris i Zaklade Solidarna.

Naša udruga u suradnji sa Zakladom Solidarna razvija projekt dugoročnog karaktera kako bi nova socijalna usluga „Nisi sama – ideš s nama!“, za koju smo dobili i podršku Ureda za zdravstvo Grada Zagreba, bila na raspolaganju većem broju građana, a po uzoru na praksu u zapadnoeuropskim gradovima. Radio Taksi Zagreb osigurao je povoljnije cijene, a krajnja usluga za oboljele je besplatna, poručila je Ivana Kalogjera, predsjednica udruge Nismo same.

Radio Taksi Zagreb se sa svojim poznavanjem grada, kvalitetom usluge te brojnošću članova, ponudio kao dobar partner u ovom humanitarnom projektu. Ponosni smo što su naši članovi dobili povjerenje te što smo prepoznati kao pouzdani i sigurni partneri, izjavio je Jozo Kovačević, predsjednik udruge Radio Taksi Zageb.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!