15:18 / 29.07.2020.

Autor: Hrvoje Šimunović/Regionalni dnevnik/IMS/HRT

Domišljati Slavonac - od kamiona napravio bazen

-

-

Foto: - / -

Kako bi obitelji i susjedima osigurao ljetnu bazensku atrakciju, Ivan Vukoje iz Darde odlučio je kamionsku prikolicu napuniti vodom. Bazen na kotačima najviše je obradovao najmlađe.
Na istoku Hrvatske živa u termometru ovih se dana penje i do 35 Celzijevih stupnjeva, a jedan snalažljivi Baranjac ponudio je originalno rješenje za bijeg od vrućina. Kako bi obitelji i susjedima osigurao ljetnu bazensku atrakciju, Ivan Vukoje iz Darde odlučio je kamionsku prikolicu napuniti vodom. Bazen na kotačima, očekivano, najviše je obradovao najmlađe.

Dok se mnogi Darđani tijekom najveće žege sklanjaju u kuće, u dvorištu obitelji Vukoje zabava tek počinje. Razne igračke ovih dana mališanima ni približno nisu zanimljive kao kamionska prikolica puna vode. Tko bi onda odbio poziv da se nakon naporna radnog dana opusti u prostranom bazenu na kotačima?

- Samo jedna poruka je dovoljna. Ako si slobodan, odgovoriš i brzo se skupi ekipa, rekao je susjed Vladimir Banac.

Ideja da prikolicu napune vodom kod nekih je članova obitelji Vukoje isprva izazvala šok, no ipak im je, priznaju, najvažnije da mališani uživaju.

- On je to radio kada su djeca slavila rođendan. Ja sam mislila da se šali, ali doista je punio taj bazen dok ga nije i napunio. Mislim da ću se šokirati jedino kada dobijem račun za vodu, rekla je Ivanova supruga Kristina.

Iako s obitelji uskoro putuje na more, tvorac darđanske bazenske atrakcije već ima planove za nastavak ljeta.

- Kupat ćemo se koliko nas vrijeme služi. Vodu ćemo prosuti negdje u vrtu ili ćemo oprati kamione, nešto ćemo napraviti s njom, rekao je Ivan.

Kao pravi poduzetnik Ivan je bazenskoj prikolici nadjenuo i naziv koji nas sve treba podsjetiti da i u doba pandemije treba naći vremena za šalu i uživanje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!