17:36 / 19.09.2018.

Autor: HRT

Frano u posjetu 'požeškom Indijancu'

-

-

Foto: - / -

Naš Frano Ridjan je oduvijek volio upoznavati nova mjesta i ljude. U svojim lutanjima istraživati će Hrvatsku, ljude i običaje i uvijek zanimljivu svakodnevicu. Danas vas vodi u posjetu 'požeškom Indijancu'.
Naš Frano Ridjan oduvijek je volio upoznavati nova mjesta i ljude. Ima nešto u razmjeni mišljenja i životnih iskustava što nas čini bogatijima i zahvalnijima na onome što imamo, kaže.

U ovom kratkim putovanjima želja mu je ne toliko putovati u nepoznato već otkriti nepoznato o poznatom. U svojim lutanjima istraživati će Hrvatsku, ljude i običaje i uvijek zanimljivu svakodnevicu. Ne moramo putovati daleko da bismo svijet vidjeli drugačijim očima, poručuje Frano.

Danas vas vodi u posjetu 'požeškom Indijancu' - Željku Blaževiću Lelcu:

Osim na Prvome programu Hrvatske televizije emisiju Kod nas doma možete pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!