Glazbom i plesom za palijativnu skrb

20.02.2019.

10:47

Autor: Krešo Volarević/V.M./HRT

default error photo
Lions klub Grič u Hrvatskom glazbenom zavodu večeras organizira humanitarno druženje Sanjam u snu čiji je cilj temu palijativne skrbi učiniti vidljivijom u medijima i senzibilizirati javnost.
Lions klub Grič u Hrvatskom glazbenom zavodu večeras organizira humanitarno druženje 'Sanjam u snu' čiji je cilj temu palijativne skrbi učiniti vidljivijom u medijima i senzibilizirati javnost.

U programu 'Sanjam u snu', koji počinje u 20 sati, sudjelovat će Tonja Čuić (klavir i koncept), Petra Kušan (violončelo), Renata Pokupić (mezzosopran) i Mia Zalukar (ples i koreografija).

Cilj projekta je prikupljanje sredstava za poboljšanje rada Odjela palijativne medicine u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Zagrebu.

O događaju su u emisiji Dobro jutro, Hrvatska govorile predsjednica LC Grič doc. prim. dr. sc. Ingrid Marton i tajnica LC Grič doc. prim. dr. sc. Vanja Sljepčević Saftić:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!