08:12 / 21.05.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Hrvatska volontira 2018. - prijavljeno preko 260 volonterskih aktivnosti!

-

-

Foto: - / -

Počinje manifestacija koja će i ove godine okupiti brojne pojedince i organizacije, a sve u cilju promocije i razvoja volonterstva u Hrvatskoj.
I ove godine - osmi put zaredom od danas traje akcija Hrvatska volontira koja će pokrenuti volontere u 70-ak hrvatskih gradova u više od 260 volonterskih aktivnosti.

Hrvatski centar za razvoj volonterstva organizira osmu po redu manifestaciju  kojoj je cilj potaknuti što veći broj građana, organizacija i institucija iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima.

U manifestaciju će se uključiti veliki broj volontera pojedinaca, ali i volontera iz korporativnog svijeta, a popis od 261 volonterskih aktivnosti, od kojih su 125 u Sjevernoj Hrvatskoj, 75 u Zapadnoj, 37 u Južnoj, te 24 u Istočnoj Hrvatskoj (po trenutnoj situaciji) može se pronaći ovdje.

Jela Prgić Znika, članice Izvršnog odbora Hrvatskog centra za razvoj volonterstva i Aida Ibrahimović, koordinatorica promotivnih aktivnosti u Volonterskom centru Zagreb najavile su u emisiji Dobro jutro, Hrvatska početak velike volonterske lavine koja se upravo pokrenula. Zavolontorajte se s nama!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!