Imam problem: Pravo na liječenje

03.05.2018.

09:47

Autor: E.L.S./HRT

-

-

Foto: - / -

Što učiniti kad imate pravo na liječenje, HZZO ga odobrava, ali nema sklopljen ugovor s poliklinikom koja ga jedina ima.
Što učiniti kad imate pravo na liječenje, HZZO ga odobrava, ali nema sklopljen ugovor s poliklinikom koja ga jedina ima. O pravu na liječenje govorilo se u rubrici Imam problem.

U emisiji su o problemima i pravima pacijenata govorili mr. sc. Damir Jukica,  predsjednik Povjerenstva za zaštitu prava pacijenata Grada Zagreba i dipl. iur. Franjo Balukčić, rukovoditelj Regionalnog ureda Zagreb, HZZO.

Otkad sam snimila 30-godišnju samohranu majku Dariju i njezinu majku Magdalenu u Iloku, ne prestajem misliti o njima. Nijedan zakon nije prekršen, a Darija se ne može liječiti. Pa ipak od vjere ne odustaju!" Prepričala je tako svoj susret s obitelji Marijić naša reporterka Renata Ostović. Pogledajte što ju je toliko dirnulo.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!