11:48 / 22.08.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Imam problem: prometna signalizacija

Goran Kovacic/PIXSELL

Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Koliko je važno ispravno postavljanje i poštivanje prometne signalizacije, pogledajte u rubrici Imam problem.
Koliko je važna ispravno postavljena prometna signalizacija i infrastruktura za sigurnost u prometu, te koliko je važno poštivanje prometne signalizacije, pogledajte u današnjoj rubrici Imam problem.

Što najčešće može zbuniti vozače kada je u pitanju prometna signalizacija, koji problemi se mogu pojaviti za vozače ako je prometna signalizacija loše postavljena ili oštećena te koliko je važna edukacija vozača o pravilnom poštivanju prometne signalizacije? Odgovore na ta i druga pitanja ponudili su gosti emisije Imam problem doc. dr. sc. Marko Šoštarić, Zavod za prometno planiranje, Fakultet prometnih znanosti, Robert Čop, dipl. iur., Službe za sigurnost cestovnog prometa, Ravnateljstvo policije, Marko Velzek, Gradski ured za mjesnu samoupravu, Grad Zagreb i Vibor Videc, Gradski ureg za promet, Grad Zagreb.

Pogledajte što o važnosti prometne infrastrukture i prometne signalizacije te problemima koji se mogu pojaviti kaže Pomoćnik Glavnog tajnika Hrvatskog autokluba doktor znanosti Sinan Alispahić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!