13:08 / 26.10.2018.

Autor: T.V./S.B./HRT

Iz Australije preselili u Zagreb i uživaju u novom životu

-

-

Foto: - / -

Australija je jedna od najuređenijih država i obećana zemlja za velik broj Hrvata, ali ne i za Eugena Brčića Jonesa, rođenog Australca. Eugen se sa suprugom Australkom i dvjema kćerima prije prije godinu dana doselio u Zagreb.
Svakodnevno smo, nažalost, bombardirani informacijama o velikom broju onih koji napuštaju našu zemlju. Rijetki su suprotni primjeri, ali postoje. Jedan od njih je Eugen Brčić, koji se prije nešto više od godinu dana s obitelji u Zagreb preselio iz Australije.

Australija je jedna od najuređenijih država i obećana zemlja za velik broj Hrvata, ali ne i za Eugena Brčića Jonesa, rođenog Australca. Njegovi su roditelji potkraj 60-ih otišli u tu daleku zemlju iz rodnog Budaka kod Zadra. Eugen se sa suprugom Australkom i dvjema kćerima prije prije godinu dana doselio u Zagreb, gdje je počeo raditi kao konzultant za mala i srednja poduzeća.

Ovo je njihova priča:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!