19:31 / 27.03.2018.

Autor: HRT

'Iznajmljivači sa srcem' dobili sanitetsko vozilo

-

-

Foto: - / -

Da bi prijevoz najteže bolesne djece bio moguć, županija Splitsko-dalmatinska darovala je 'Iznajmljivačima sa srcem' sanitetsko vozilo. U stalnoj pripravnosti 24 sata su vjerni suradnici udruge, volonteri 'Vozači velikog srca'.
'Iznajmljivači sa srcem' je grupa osnovana na društvenim mrežama, koja je u godinu dana narasla na više od 11 tisuća članova. Članovi grupe su roditelji djece s problemima u razvoju i iznajmljivači apartmana koji daruju smještaj obiteljima s bolesnom djecom u špici turističke sezone.

Da bi prijevoz najteže bolesne djece bio moguć, županija Splitsko-dalmatinska darovala je 'Iznajmljivačima sa srcem' sanitetsko vozilo. U stalnoj pripravnosti 24 sata su vjerni suradnici udruge, volonteri Vozači velikog srca.

Humanu je priču prije godinu dana pokrenula Bračanka Vjera Matulić. Djeci i njihovim obiteljima na raspolaganju su apartamni od Istre do dalmatinskoga juga, pa čak i u Crnoj Gori.

Vjera vjeruje da će se akciji priključit i brojni hoteli. Kad mogu mali iznamljivači, još lakše će biti velikima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!