Izradite sami uskrsne dekoracije

08.04.2020.

15:59

Autor: Ivana Perić/Regionalni dnevnik/IMS/HRT

-

-

Foto: - / -

Iako lijepo vrijeme mami na izlazak, valja slušati preporuke i ostati doma. A vrijeme u kući s djecom može biti vrlo kreativno.
Iako lijepo vrijeme mami na izlazak, valja slušati preporuke i ostati doma. A vrijeme u kući s djecom može biti vrlo kreativno.

Lorena Basara Zupčić majka je djevojčice i zaposlena u osnovnoj školi na rječkoj Vežici. Kao i mnogima život joj se zbog ugroze COVIDOM 19 promijenio preko noći i dane s kćerkom osnovnoškolkom provodi doma. To vrijeme može kaže - biti itekako kreativno ispunjeno. Ove su godine odlučli raditi zečiće.

To vrijeme može kaže - biti itekako kreativno ispunjeno. Malo volje i vremena, starog materijala i plodova prirode dovoljni su im da im da im dan u kući nezaboravno prođe. Uz poštivanje preporuka.

Bez obzira na situaciju lijepo pripremljeno jelo, kuća puna ukrasa, mala iznenađenja poput skrivenih pisanica razveselit će naše mališane, te im i ovaj Uskrs može ostati u ugodnom sjećanju.

- Slušajmo one koji najbolje znaju što je najbolje za nas, a ovo vrijeme iskoristimo da budemo s onima koji su nam najbitniji, a to je obitelj, poručila je za kraj Lorena.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!