Plodovi ljeta i jeseni zovu na pripremanje zimnice. Ljubica i Andrija Bošnjak na svojem OPG-u u Branjinom vrhu, u Baranji, uzgajaju brojno povrće, koje onda pripremaju za zimnicu, ali ne običnu.
15.09.2021.
11:09
Autor: Vesna Ljubo/Dobro jutro, Hrvatska/V.M./HRT
Plodovi ljeta i jeseni zovu na pripremanje zimnice. Ljubica i Andrija Bošnjak na svojem OPG-u u Branjinom vrhu, u Baranji, uzgajaju brojno povrće, koje onda pripremaju za zimnicu, ali ne običnu.
Poznati su, naime, po tomu što povrće "rezbare". Tako se njihove kisele papike u staklenkama "smiju", odnosno na njima rezbare "smajliće". U njihovoj šarenoj zimnici sve je drukčije od tradicionalnog i običnog - sve je nasmijano. Iako više ne idu po sajmovima i drugim manifestacijama, sve uspiju prodati kod kuće.
Ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska bila je u Baranji gdje je doznala sve tajne pripreme ukusne zimnice:
Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora