19:33 / 18.09.2018.

Autor: T.V./HRT

Kako postići da nas pas sluša?

-

-

Foto: - / -

Učenje pozitivnom metodom najbolja je opcija za izvrsnu suradnju s našim najboljim prijateljima. Zrinka na svojim tečajevima školuje ljude i pse isključivo pozitivnim metodama treninga.
Pas je jako pametno biće i, što je još važnije, pas je jako dobro naučio kroz sve ove godine kako nam se 'uvući' u obitelj i postati član te obitelji.

S psima je komunikacija, kao i s ljudima, dvosmjerna. Kada govorimo o naredbama kod pasa, jako je važno da shvatimo kako psi naš govor ne razumiju pa ako želimo da usvoje neku naredbu, prvo mu moramo objasniti što ta riječ znači i što želimo da on napravi kada ju mi izgovorimo, objašnjava trenerica Zrinka Bojanić.

Učenje pozitivnom metodom najbolja je opcija za izvrsnu suradnju s našim najboljim prijateljima. Zrinka na svojim tečajevima školuje ljude i pse isključivo pozitivnim metodama treninga. U reportaži iz emisije Kod nas doma otkrit će vam kako postići da nas pas sluša:

Osim na Prvome programu Hrvatske televizije emisiju Kod nas doma možete pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!