10:24 / 08.08.2018.

Autor: T.V./Z.Š./G.Ć./HRT

Kako uspješno financijski preživjeti ljetovanje?

-

-

Foto: - / -

Kako bi uspješno financijski preživjeli ljetovanje, potrebno je unaprijed planirati moguće troškove te u pogledu potrošnje doživljavati život na odmoru kao svakodnevan.
Istraživanja pokazuju kako više sreće donosi kupovina iskustava nego kupovina proizvoda, pogotovo kada se iskustva doživljavaju sa bliskim osobama.

Kako bi uspješno financijski preživjeli ljetovanje, potrebno je unaprijed planirati moguće troškove te u pogledu potrošnje doživljavati život na odmoru kao svakodnevan. Korisno je planirati unaprijed i aktivnosti nakon ljetovanja, kako bi imali osjećaj da se život i potrošnja nastavljaju i nakon tih bezbrižnih dana odmora.

U javljanju iz našeg studija u Bogovićevoj o preferencijama potrošača prema potrošnji za vrijeme odmora i zadovoljstvu koje im to donosi govorila je dr.sc. Andrijana Mušura Gabor, ZŠEM, doktorica psihologije i stručnjak za ponašanje potrošača:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!