15:43 / 16.10.2020.

Autor: Dominik Strize/Regionalni dnevnik/IMS/HRT

Modna revija uz epidemiološke mjere

-

-

Foto: - / -

Idući Lifestyle Check In najavljen je za ožujak iduće godine.
U Splitu je održan prvi poslovno-modni događaj koji je spojio austrijske i hrvatske gospodarstvenike, ali i modne dizajnere. Vrhunac je bila modna revija.

- Vrlo sam zadovoljna i jako sam ponosna na austrijske i hrvatske partnere što su ovo učinili mogućim. - Puno vam hvala, rekla je organizatorica Lifestyle Check In-a Monica Ioanitescu.

Modna revija u Split je dovela poznatu austrijsku dizajnericu, ovdašnjih korijena.

- Split je jedan fantastičan, fenomenalan grad koji se može mjeriti s internacionalnim gradovima kao što je Monte Carlo ili Beč, rekla je Dali Oleschko iz Dali Oleschko Couture.

A naš kolega Šime Kovačević, dizajner u slobodno vrijeme, nemogućnost putovanja svijetom pretočio je u modni izričaj i odveo nas u svijet svojim modelima i glazbom.

- London, Milano, Pariz i Afrika sve je spojeno u jednoj reviji koja žudi za životom. Nadam se će to prepoznati. Novina u cijeloj priči je da sam prije 7 dana naučio miksati glazbu i na to san jako ponosan, rekao je Kovačević.

Guštala je i publika u haljinama i odijelima, ali i egzotičnom indijskom plesu. Idući Lifestyle Check In najavljen je za ožujak iduće godine.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!