Na Bačvicama picigin, kupanje u Zadru, Puli, Šibeniku...

01.01.2018.

13:38

Autor: HRT

Dino Stanin/PIXSELL

Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Ni škura bura, a ni 10 stupnjava u moru, nije omela splitske piciginaše da se već tradicionalno okupaju na Bačvicama.
Ni škura bura, a ni 10 stupnjava u moru, nije omela splitske piciginaše da se već tradicionalno okupaju na Bačvicama.Prvi dan Nove godine, kažu piciginaši, više je nego odličan za velike odluke, stoga su upravo danas, započeli vrlo ozbiljne pripreme za Svjetsko prvenstvo u piciginu 2018..

U Zadru - novogodišnje kupanje kod morskih orgulja. Točno u podne uz temperaturu mora od 10 stupnjeva, najhrabriji su se odvažili na skok, a pratila ih je Kristina Štrbac.Prvog dana 2018. godine na pulskom kupalištu Mornar tridesetak je kupača tradicionalnim plivanjem i pjenušcem poželjelo sugrađanima zdravu, sretnu i uspješnu novu godinu, a začetnici novogodišnjeg kupanja u Puli Almi Šešliji, koja je ove godine izostala iz zdravstvenih razloga, sretan 87. rođendan.

Osam Šibenčana i jedan pas proslavili su prvi dan nove godine tradicionalnim kupanjem na gradskoj plaži Banj, uz jugo i temperaturu zraka od osam stupnjeva Celzijevih.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!