15:31 / 11.07.2020.

Autor: Ivana Perić/Regionalni dnevnik/IMS/HRT

Na "Zvukom preko vode" 70-ak vespi

-

-

Foto: - / -

Udruga Ri Rock, Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i Rijeka 2020. - zaslužni su za zanimljiv prizor na Grobničkoj obali. Okupilo se ondje šareno društvo - umjetnici, hobisti, glazbenici, zaljubljenici u stara vozila.
Sedamdesetak ljubitelja vespi provozalo se od Rijeke do Crikvenice. Bili su atrakcija svuda kuda su prošli.

Udruga Ri Rock, Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i Rijeka 2020. - zaslužni su za zanimljiv prizor na Grobničkoj obali. Okupilo se ondje šareno društvo - umjetnici, hobisti, glazbenici, zaljubljenici u stara vozila. Sve pod okriljem festivala - Zvukom preko vode.

- Dva dana festivala, radionice, sajam rukotvorina, koncerti, izložba starih automobila, izložba starih vespi, za svakoga ponešto. Za klince radionice, oni malo stariji si dođu nešto kupiti, ima svega za sve one koji vole rock, metal, punk, svatko će si nešto pronaći, rekao je organizator Davor Pejić.

A za žene - nakit. Raznovrstan - od kaučuka do drva i perlica. Malo dalje, kod "Konta", glasnije društvo.

- Okupilo se oko 70 ljubitelja vespi, ovo je 9. susret Vespa kluba Rijeka. Idemo lagano provesti prekrasan subotnji dan do Crikvenice i jezera Tribalj i natrag u Rijeku, jedno lijepo druženje, rekao je Danijel Tesla, predsjednik Vespa kluba Rijeka.

A nakon povratka s vožnje, večer će se, posluži li ih vrijeme, nastaviti uz zvukove punka i rocka. Bit će to još jedna nezaboravna noć.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!