07:44 / 31.05.2018.

Autor: E.L.S./Z.G.

Ne zaboravite posjetiti Floraart na Bundeku

-

-

Foto: - / -

Prije nego što bacite stari stolac, stol, neupotrebljive tačke, kola ili čak traktor, pogledajte što sve od njih i u njima možete osmisliti.
Na zagrebačkom Bundeku održava se 53. međunarodna vrtna izložba  "Floraart". Na ovoj lokaciji trinaesti put, a mjesta je zaista dovoljno - 300.000 četvornih metara za 220 izlagača.

Mnogo je toga besplatno, od ulaza do električnog vlakića. Vozi od istočnog parkirališta Zagrebačkog velesajma, na kojem posjetitelji mogu ostaviti svoje automobile. A za one koji dolaze iz grada, besplatna autobusna linija od Mažuranićeva trga do Bundeka.

Bundek i Floraart svakako zavređuju da ih posjetite. Osim cvijeća, koje krasi sve dijelove parka, ovdje se može vidjeti i mnogo ideja za uređivanje zelenih površina i vrtova.

Prije nego što bacite stari stolac, stol, neupotrebljive tačke, kola ili čak traktor, pogledajte što sve od njih i u njima možete osmisliti. Prirodni materijali i starinski štih, povratak prirodi i uređivanju prostora na neki nemarni, šarmantni način.

Svaki dan cijeli tjedan, uključujući subotu i nedjelju, od 9 do 19 sati možete prisustvovati bogatom kulturno-umjetničkom programu, predavanjima i radionicama, a dakako i prigodnoj prodaji cvijeća i sadnica na više od 70 štandova.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!