11:17 / 19.03.2020.

Autor: HRT - RJ Marketing i Komunikacije

Program "Zajedno za zdravlje"

-

-

Foto: - / -

Program "Zajedno za zdravlje" na HTV4 i HRA1 gledateljima i slušateljima HRT-a nudi cjelodnevne, sve relevantne informacije i korisne upute za život u krizi uzrokovanoj epidemijom koronavirusa u nas.
Hrvatska radiotelevizija (HRT) nastavlja svoju misiju javnog servisa kao glavnog informativnog poola u službi hrvatske javnosti u uvjetima aktualne epidemije koronavirusa u nas, te je tako od danas svoj Četvrti program HTV-a (HRT-HTV-4) i Prvi program Hrvatskog radija (HRA-1) pretvorila u specijalizirane kanale nazvane: Program "Zajedno za zdravlje".

Program "Zajedno za zdravlje" gledateljima i slušateljima HRT-a nudi cjelodnevne, sve relevantne informacije i korisne upute za život u krizi uzrokovanoj epidemijom koronavirusa u nas. Tako HRT-ova "Četvorka" - uz najnovije Vijesti na svaki puni sat, izravne prijenose konferencija za medije Nacionalnog stožera civilne zaštite dvaput dnevno, te specijaliziranu večernju emisiju Studio 4 Covid-19, svoj cjelopkupni program - posvećuje zaštiti i očuvanju zdravlja hrvatskih građana. 

Uz HTV-4, i Prvi program Hrvatskog radija od danas emitira program "Zajedno za zdravlje", koji izravno prenosi sve informacije nacionalnih i lokalnih kriznih stožera putem  svojih nacionalnih i 8 regionalnih radijskih postaja.

- Uz našu "Školu na Trećem", koja već četvrti dan u suradnji s Ministrstvom znanosti i obrazovanja RH vrlo uspješno provodi koncept on-line nastave na daljinu za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, i za koju dobivamo čestitke - kako roditelja i djece, tako i medija iz svih susjednih zemalja, pa čak i međunarodnih medijskih kuća poput Reutersa i CNN-a - sad smo odlučili maksimalno pojačati svoju edukativnu i informativno-zdravstvenu funkciju prilagodbom programa na svih naših pet naših programskih kanala HTV-a, 13 radijskih programa i na našim nelinearnim platformama. Tako uz naš HRTi, te na portalu hrt.hr, YT kanalu i na društvenim mrežama danonoćno objavljujemo sve najnovije i najtočnije vijesti, informacije i upute građanima kako se boriti protiv koronavirusa u ovim novonastalim okolnostima epidemije Covida-19 u Hrvatskoj i svijetu, naglasio je Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

Slijedom toga i idućih će dana dolaziti do manjih promjena i modifikacija u programu Hrvatske radiotelevizije, a o čemu ćemo i dalje pravovremeno i dnevno obavještavati javnost. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!