07:54 / 10.01.2018.

Autor: Kod nas doma

(R)evolucija smijeha

-

-

Foto: - / -

Nakon prosinca ispunjenog blagdanskim druženjima i veseljem, siječanj se čini i emocionalno i financijski prazan, a često se naziva i najdepresivnijim mjesecom u godini.
Nakon prosinca ispunjenog blagdanskim druženjima i veseljem, siječanj se čini i emocionalno i financijski prazan, a često se naziva i najdepresivnijim mjesecom u godini. No upravo se u tom mjesecu, 10. siječnja, obilježava svjetski dan smijeha. I kad je već cilj tog obilježavanja potaknuti ljude da se što više smiju, zašto ne imati  barem dva takva dana u godini? Tako se još jedan svjetski dan smijeha obilježava 2. svibnja! A evolucijska psihologija, koja proučava mnogo toga, ima svoju priču i o smijehu.

Osim na Prvome programu Hrvatske televizije emisiju Kod nas doma možete pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!