18:35 / 10.12.2018.

Autor: T.V./Hina

Riješite se stresa grljenjem krava

-

-

Foto: - / -

Seljačko gazdinstvo u državi New York nudi "seanse" milovanja i grljenja krava po cijeni od 75 dolara na sat za dvije osobe. Za to vrijeme krave možete četkati, grliti ih ili se uz njih priljubiti.
Milovanje i grljenje životinja na većinu ljudi djeluje opuštajuće. Znači li to da će vas učinkovitije relaksirati grljenje veće životinje otkrit će vam vlasnici jedne američke farme krava. 

Seljačko gazdinstvo u državi New York nudi seanse milovanja i grljenja krava po cijeni od 75 dolara na sat za dvije osobe. Za to vrijeme krave možete četkati, grliti ih ili se uz njih priljubiti, predlažu vlasnici farme Mountain Horse Farm te obećavaju zabavu i opuštajuće trenutke s njihovim ljubimicama. Fotografije objavljene na Instagramu prikazuju zadovoljne posjetitelje koji su rukom obujmili kravu ili ih 'dragaju' po glavi.

Ovisno o izboru jednog od četiriju ponuđenih paketa posjetitelji se mogu družiti i s konjima na farmi.

No Sjedinjene Države nisu jedino mjesto na kojemu u terapeutske svrhe možete grliti krave. To možete ostvariti i bliže, u Nizozemskoj. Vlasnik farme u sjeverozapadnom selu Beets, Kastanje Hoeve kaže da je osjećaj dobar i umirujuć te da relaksira.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!