10:29 / 17.08.2018.

Autor: T.V./A.H./HRT

'Samo je u Bogu mir dušo moja'

-

-

Foto: - / -

Različite tehnike, motivi, veličine, kvaliteta utkani su u slikarski rad Dubravke Smiljan. Ova iznimno energična umirovljena medicinska sestra dio svoje životne strasti prenosi na slikarsko platno.
Različite tehnike, motivi, veličine, kvaliteta utkani su u slikarski rad Dubravke Smiljan. Ova iznimno energična umirovljena medicinska sestra dio svoje životne strasti prenosi na slikarsko platno. Svoj desetogodišnji slikarski staž obilježila je izložbom nazvanom Samo je u Bogu mir dušo moja.

U slikarsku avanturu gospođa Dubravka Smiljan upustila se pred odlazak u mirovinu. Od tada je prošla 4 slikarske škole. U svakoj stekla neko zrno znanja. A slažući ih po slikarskom platnu uvijek donosi svjetlost i put ka vječnosti.

Strast koju gaji prema slikarstvu, gaji i prema vjeri u Boga, što stalno ističe. Jer sve je i nastalo Božjom rukom vođeno, pa će ju valjda ta ruka nada se povesti na put svetog Jakova u Španjolsku:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!