10:28 / 22.03.2018.

Autor: T.V./V.P./HRT

Samopouzdanje se izgrađuje cijeli život

-

-

Foto: - / -

'Moj life coach' je online program za rješavanje životnih problema i osobni razvoj koji je korisniku dostupan u svakom trenutku.
Novi online program naziva 'Moj life coach' krenuo je s radom krajem prošle godine. Iza njega stoji psihologinja Tanja Pureta i njezin tim, a radi se o potpuno novom programu na hrvatskom jeziku za samopomoć u rješavanju životnih problema.

Tanja Pureta rođena je u Zagrebu. Djetinjstvo je provela na Medveščaku, a tijekom odrastanja oduvijek je znala da želi pomogati ljudima. Prije šesnaest godina osnovala je tvrtku koja pojedincima i organizacijama pomaže u boljem razumijevanju samih sebe kako bi spoznali vlastitu snagu i usavršili potrebne vještine. Njezin najnoviji projekt online je program za rješavanje životnih problema i osobni razvoj koji je korisniku dostupan u svakom trenutku.

Tanja i njezin tim u svakom su trenutku podrška ljudima na putu prema ostvarivanju njihovih ciljeva. Važno je imati dovoljno vjere u sebe i samopouzdanje koje stječemo od najranije dobi. Ako ga u dovoljnoj mjeri ne steknemo u djetinjstvu nije sve izgubljeno jer samopouzdanje se može izgraditi tijekom života.

Mnogi u današnje vrijeme tragaju za svojim komadićem sreće. No zbog neprestane utrke za ostvarivanjem novih ciljeva ljudi sve više gube energiju, nezadovoljni su i javlja im se osjećaj praznine.

Svi znamo da život često nije bajka niti nam je put kojim koračamo posut ružama. Ipak, neuspjeh nas ne treba zaustaviti na putu prema cilju, a upravo se u tome krije ključ uspjeha.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!