"Sretna šapica" - 20-ak pasa čeka odgovorne vlasnike

16.07.2019.

15:54

Autor: Višnja Ružojčić/I.H./HRT

default error photo
Za pse se sada brinu dvojica zaposlenika, a osigurana je i veterinarska skrb. Većina je pronađena u lošem stanju - napušteni i neuhranjeni. Trenutačno dvadesetak pasa iz Sretne šapice čeka stalan dom.
Sklonište za životinje u Slavonskom Brodu - Sretna šapica skriva mnoge tužne priče! Trenutačno je ondje dvadesetak pasa koji traže dom.

Sklonište je privremenog karaktera jer iako je otvoreno početkom godine, još čeka potrebnu dozvolu resornoga ministarstva.

Brodsko sklonište vrata je otvorilo početkom godine. U gradskoj tvrtki koja njime upravlja priznaju da je to učinjeno bez potrebne suglasnosti Ministarstva poljoprivrede. Zadovoljava li i odredbe Pravilnika o skloništima i higijenskim servisima, provjerit će i stručno povjerenstvo.

Za pse se sada brinu dvojica zaposlenika, a osigurana je i veterinarska skrb. Većina je pronađena u lošem stanju - napušteni i neuhranjeni. Trenutačno dvadesetak pasa iz Sretne šapice čeka stalan dom. I odgovorne vlasnike.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!