18:41 / 27.03.2018.

Autor: T.V./HRT

Što povezuje tepihe i grafite?

-

-

Foto: - / -

U svom stanu nema tepih, ali je upravo dizajnirao jedan. Tko ga ne zna - on je Slaven Kosanović Lunar koji radi jedne od najgenijalnijih grafita u Hrvatskoj, a i šire.
U svom stanu nema tepih, ali je upravo dizajnirao jedan. Tko ga ne zna - on je Slaven Kosanović Lunar koji radi jedne od najgenijalnijih grafita u Hrvatskoj, a i šire. Okupio je svoju ekipu - Ivu Kosanovića Smacka, Vladimira Tomića i Ronalda Lindgreena koji su odlučili pokoriti novi medij.

Tepisi i grafiti? Sprej i vuna? Sve ima svoje zakonitosti koje su dečki morali svladati. U cijelu ih je priču uvela dizajnerica Marija Gradečak jedna od rijetkih koja se time u nas bavi već 5 godina. Kolekciju su nazvali wool tang clan.


Osim na Prvome programu Hrvatske televizije emisiju Kod nas doma možete pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!