18:21 / 23.07.2018.

Autor: T.V./HRT

Stogodišnja baka Draginja: Volim gledati televiziju i Boga moliti

-

-

Foto: - / -

Ne samo da iz Ravnih Kotara stižu ponajbolji hrvatski reprezentativci već se taj kraj ponosi i dugovječnošću svojih žitelja. Najbolji primjer je baka Draginja Kardum jedina žena koja je doživjela 100 godina u dugoj povijesti Škabrnje.
Ne samo da iz Ravnih Kotara stižu ponajbolji hrvatski reprezentativci već se taj kraj ponosi i dugovječnošću svojih žitelja. Najbolji primjer je baka Draginja Kardum jedina žena koja je doživjela 100 godina u dugoj povijesti Škabrnje. Eto razloga za feštu na kojoj se okupilo 150 uzvanika.

Te davne 1918 svijet je napustio omraženi Khuen Hedervary, ali je na njega stigla draga baka Khuen Hedervari. Jedina stogodišnjakinja iz Škabrnje. K tome i oštroumna pa se naša ekipa nije morala posebno predstavljati. Volim gledati televiziju i Boga moliti, kaže baka Draginja.

Stiglo je u selo oko 150 čestitara. Neki su potegnuli iz Australije. Draginja je omiljena Škabrnjanka.Pogledajte kakvu su joj proslavu priredili:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!