Talentom protiv nasilja

06.02.2019.

09:08

Autor: HRT

default error photo
Jedan od korisnika Doma Edvard Abazi, pobjednik natjecanja, a danas prava zvijezda u usponu, povremeno nastupa s Adastrom, promičući ne-nasilje i toleranciju.
Udruga Zvuk svjetlosti prošle je godine pokrenula akciju 'Talentom protiv nasilja', a veliku podršku imaju i od Ministarstva unutarnjih poslova koje također provodi akcije usmjerene protiv nasilja.

Otkako postoji, udruga je održala puno koncerata i drugih događaja kojima se upozorava na važnost nenasilnoga društva. Priredba u sklopu akcije "Talentom protiv nasilja" održana je u Domu za odgoj djece i mladeži u Dugavama u Zagrebu. Nastupilo je petnaestero djece i mladih, korisnika Doma i to pred više od 300 djece, mladih i profesionalaca koji žive ili rade u Domu.

Jedan od korisnika Doma Edvard Abazi, pobjednik natjecanja, a danas prava zvijezda u usponu,  povremeno nastupa s Adastrom, promičući ne-nasilje i toleranciju.

Više o akciji 'Talentom protiv nasilja' te o suradnji MUP-a i društva "Zvuk svjetlosti" govorili su u emisiji Dobro jutro, Hrvatska Jeronim Marić, grupa Adastra i član udruge 'Zvuk svjetlosti', Edvard Abazi, pobjednik natjecanja 'Talentom protiv nasilja', korisnik Centra Dugave i Tomislav Ferić, služba prevencije pri MUP-u.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!